Cliënten ervaring

Itene Talsma
Een krappe twee jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met jou. Toen we een aantal weken later afscheid namen was ik heel wat inzichten rijker en wist ik wat ik wilde met mijn carierre, of beter gezegd, met mijn leven. Door de inzichten die ik verkregen had wist ik wat belangrijk en goed voor mij was waardoor het oneindig veel eenvoudiger is om beslissingen te nemen.

Het resultaat van die beslissingen is dat ik op dit moment mijn kantoorbaan afgebouwd heb van vijf dagen per week naar drie dagen. De andere dagen vul ik met het bekappen van paarden. Ik besla geen paarden. Het hoefijzer is er meestal voor het gemak van de mens en niet voor het gemak van het paard. Ik onderhoud alleen de hoeven van paarden die op blote voeten lopen en adviseer hun eigenaren daarin. Ik zal je verder niet vervelen met allerlei theorien maar ik vind het geweldig interessant.

Extra bijzonder, ik ben afgelopen zaterdag geslaagd voor mijn examen ‘hoefbekapper’. Voor het eerst in mijn leven heb ik een opleiding ook werkelijk afgemaakt. Over twee maanden start ik een met andere opleiding zodat ik paarden nog beter kan begeleiden in hun gezondheid. Als ik klaar ben met die opleiding verwacht ik mijn kantoorbaan helemaal vaarwel te kunnen zeggen.

Ik weet dat ik op de goede weg zit en ik geniet volop. Heel, heel erg bedankt voor het helpen vinden van mijn weg Jenk!

Sido de Vries
Loopbaanadvies met inzicht en integriteit. Een prettige sparringpartner, die mij een spiegel voorhield en mij hiermee verder bracht. 

Sandra Rientjes
Een betrokken en deskundige coach. Denkt buiten de gebaande paden zonder de realiteit uit het oog te verliezen.

Vage ideeen en gedachten praktisch omgezet in concrete actiepunten.

Lonneke Koelma- Deltenre, hoofd P & O
Jenk is direct in zijn communicatie, heeft een positieve insteek en stuurt medewerkers op hun eigen verantwoordelijkheid. Dat wordt gewaardeerd.

Manon ten Hoove
Een goede en fijne gesprekspartner. Denkt buiten de geijkte kaders en zo ben ik geholpen om op een creatieve wijze zaken aan te pakken.

Barbara Klem Hoofd afdeling P & O
Bijzonder positief en inspirerend. Door zijn aanpak weet hij vaak een doorbraak te bereiken bij mensen die zijn vastgelopen of geen alternatieven zien.

Vanaf 2003 tot nu zo’n 90 medewerkers van Natuur en Milieu individueel begeleid met coaching, loopbaanbegeleiding en outplacement. En met veel succes.

Albert Lusseveld, Senior beleidsadviseur Syntens
Begeleidde op professionele wijze leidinggevenden uit het MKB in het vinden van oplossingen voor managementvraagstukken, personele problemen en strategievragen.

Opende MKB managers de ogen in de workshop ‘Bedrijfsproblemen bij de kern aanpakken’. Bood deelnemers inzicht in hun blinde vlek en gaf tools om hiermee om te gaan.

Robert Knoester, Genmab
A very knowledgeable coach with a high integrity. Provides both employer as coachee with clear insights and manages to create breakthroughs that lead to more effective working behavior and better performance.