Coach Culemborg

Ben je op zoek naar een coach in Culemborg? Jenk Stronks is de drijvende kracht achter Bureau Inspiratie. Bureau Inspiratie is gespecialiseerd in begeleidingsprocessen voor medewerker en organisaties. Jenk kan helpen om medewerkers en organisaties te begeleiden bij het bepalen en uitvoeren van een nieuwe koers. Dit doet hij als verandercoach, loopbaan- en outplacementbegeleider, adviseur en trainer. Dus zit je vast in je huidige loopbaan of weet je niet goed waar je heen wil met je carrière/bedrijf? Ga aan de slag met dé coach in Culemborg!

Wat doet een coach?

Een coach helpt je om te werken aan je eigenwaarde, kwaliteiten en overtuiging. Hij helpt je om keuzes te maken, bouwstenen te ontdekken en erachter te komen wie jij bent. Want dat is allemaal zo makkelijk nog niet.

Coaching en advies

Jenk Stronks is Register Loopbaanprofessional (RL), en kan op verschillende gebieden coaching en advies bieden.

  • Loopbaancoaching: Ga je met tegenzin naar je werk? Wil je van baan veranderen, maar weet je niet hoe? Volg dan een loopbaantraject.
  • Loopbaan in 1 dag: Wil je verandering in je werk en heb je het een en ander al scherp? In het sneltraject ‘Loopbaan in 1 dag’ kun je alles nog eens op een rijtje zetten.
  • HR-advies: Bedrijfsdilemma’s vragen om een adequate en duurzame aanpak. Waarbij de oplossingen op de lange termijn werken. Een goede analyse zorgt voor een helder zicht op de knelpunten.
  • Personal Coaching: Individuele begeleiding leidt tot hogere effectiviteit als het gaat om gedragsverandering. Van onbewust onbekwaam, naar bewust onbekwaam gedrag is de 1e stap. Van bewust onbekwaam naar bewust bekwaam gedrag gaat sneller met individuele en aandachtige coaching.
  • Outplacement: Jouw ontslag biedt nieuwe kansen! Als je gedwongen moet vertrekken uit je huidige baan, maak dan gebruik van onze begeleiding. Je wilt toch snel weer gemotiveerd aan het werk?
  • Dilemmacoaching: Komt je er niet uit? Kun je geen keuze maken? Dringt de tijd? Dilemmacoaching helpt je om snel de juiste besluiten te nemen.
  • Teamcoaching: Wie de slagvaardigheid en resultaatgerichtheid van een team wil vergroten moet sturen op de interactie binnen het team. Niet alleen grip willen houden en het controleren van teamprocessen, maar juist de onderliggende denkpatronen in het team de kans geven om aan de oppervlakte te komen.

Dé coach in Culemborg

Ben je in (de omgeving van) Culemborg op zoek naar een coach die je helpt om te onderzoeken wat jij graag wil of je bedrijf vooruit te helpen? Dan is Jenk Stronks, oprichter van Bureau Inspiratie, dé coach voor jou. Hij is verandercoach, loopbaanbegeleider, trainer en adviseur. Hij begeleidt medewerkers en organisaties bij het uitzetten van een nieuwe koers aan de hand van geformuleerde coachdoelen. Daarvoor maakt hij gebruik van de nieuwste methodes en inzichten zodat jij heldere keuzes kan maken. 

Dus wil jij meer werkplezier of een andere baan? Of twijfel je nog of dit iets voor jou is? Neem dan contact op!

coach Culemborg