Coach Houten

Ben je op zoek naar een coach in Houten? Jenk Stronks is de drijvende kracht achter Bureau Inspiratie. Bureau Inspiratie is gespecialiseerd in begeleidingsprocessen voor medewerker en organisaties. Jenk kan helpen om medewerkers en organisaties te begeleiden bij het bepalen en uitvoeren van een nieuwe koers. Dit doet hij als verandercoach, loopbaan- en outplacementbegeleider, adviseur en trainer. Dus zit je vast in je huidige loopbaan of weet je niet goed waar je heen wil met je carrière/bedrijf? Ga aan de slag met dé coach in Houten! 

Wat doet een coach?

Een coach helpt je om te werken aan je eigenwaarde, kwaliteiten en overtuiging. Hij helpt je om keuzes te maken, bouwstenen te ontdekken en erachter te komen wie jij bent. Want dat is allemaal zo makkelijk nog niet.

Coaching en advies

Jenk Stronks is Register Loopbaanprofessional (RL), en kan op verschillende gebieden coaching en advies bieden. Onder andere op de volgende gebieden: Loopbaancoaching, Loopbaan in 1 dag, HR-advies, Personal Coaching, OutplacementDilemmacoaching en Teamcoaching. Samen met jou Zoomen we in op heden, verleden en toekomst en begeleiden je bij veranderingsprocessen. 

Dé coach in Houten

Ben je in (de omgeving van) Houten op zoek naar een coach die je helpt om te onderzoeken wat jij graag wil of je bedrijf vooruit te helpen? Dan is Jenk Stronks, oprichter van Bureau Inspiratie, dé coach voor jou. Hij is verandercoach, loopbaanbegeleider, trainer en adviseur. Hij begeleidt medewerkers en organisaties bij het uitzetten van een nieuwe koers aan de hand van geformuleerde coachdoelen. Daarvoor maakt hij gebruik van de nieuwste methodes en inzichten zodat jij heldere keuzes kan maken. 

Dus wil jij meer werkplezier of een andere baan? Of twijfel je nog of dit iets voor jou is? Neem dan contact op!

coach Houten