Loopbaanadvies

Heb je even geen idee meer wat je wil wat betreft je loopbaan? Heb je vragen zoals: zit ik op de juiste plek? Welke kansen zijn er voor mij? Waar haal ik plezier uit? Een loopbaanadviseur kan je helpen om deze vragen te beantwoorden. Hij kan je net dat ene duwtje in de juiste richting geven dat je nodig hebt. 

Waarom loopbaanadvies?

Voel je je prettig op het werk? Vind je je werkzaamheden en het bedrijf waar je werkt leuk? Is de werkdruk (te) hoog? Wil je groeien, maar houden bepaalde dilemma’s je tegen? Zou je liever helemaal iets anders doen? Als je met dit soort vragen zit en vast bent gelopen in je werk kan het erg nuttig zijn om loopbaanadvies te vragen. Een objectieve adviseur kijkt op een andere manier naar de situatie waardoor je nieuwe inzichten krijgt. 

Loopbaanadvies is gericht op het oplossen van carrièreproblemen. Aangezien je veel tijd doorbrengt op het werk is het belangrijk dat je tevreden bent met wat je doet. Je moet werk doen dat bij je past. Je wil niet overwerkt raken. Een loopbaanadviseur helpt je oplossingen te vinden voor je problemen op/met het werk.

Wanneer heb ik loopbaanadvies nodig?

Er zijn veel redenen waarom loopbaanadvies nuttig voor je kan zijn. Bijvoorbeeld wanneer je net afgestudeerd bent en wil onderzoeken welke opties je hebt voor je carrière, wanneer je je ontslag hebt gekregen en/of een nieuwe weg in wil slaan. Maar ook wanneer je een baan hebt en je carrièrekansen wil overwegen. Mogelijk zit je niet goed op je plek of wil je voor jezelf beginnen. Het is dus in elke fase van je loopbaan nuttig om advies te vragen.

Jenk Stronks loopbaanadvies

Jenk Stronks

Jenk Stronks is de oprichter van Bureau Inspiratie. Hij is verandercoach, loopbaanbegeleider, trainer en adviseur. Hij begeleidt medewerkers en organisaties bij het uitzetten van een nieuwe koers aan de hand van geformuleerde coachdoelen. Daarvoor maakt hij gebruik van de nieuwste methodes en inzichten zodat jij heldere keuzes kan maken. 

Wil jij beginnen aan een loopbaantraject? Of twijfel je nog of dit iets voor jou is? Neem dan vrijblijvend contact op!