Loopbaancoach Deil

Twijfel je over je werk? Zoek je meer uitdaging of wil je wellicht een carrièreswitch maken? Dan is loopbaancoach Deil de oplossing! Een Nederlander werkt namelijk rond de veertig jaar. Dit zal alleen maar meer worden doordat mensen gemiddeld steeds ouder worden. Daardoor schuift de AOW-leeftijd mee omhoog. Dan wil je wel dat je tevreden bent met wat je doet. Weet je niet wat je wil? Een loopbaancoach helpt je daarbij.

Wat doet een loopbaancoach?

Een loopbaancoach helpt je om antwoorden te krijgen op vragen als: Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Daarbij wordt er teruggekeken naar hoe je bent opgegroeid. Uit wat voor gezin je komt en welke normen en waarden je hebt meegekregen van je ouders/verzorgers. We gaan in op wat dat voor jou betekent, wat je hiervan wel en juist ook niet meeneemt.

Het doel van de loopbaancoaching is om je zo dicht mogelijk bij je loopbaanbestemming uit te laten komen. Als je weet wat je wil en waar je heen wil, zowel op professioneel als persoonlijk gebied, heb je een doel om naartoe te werken.

Voor wie is loopbaancoach Deil?

Een loopbaancoach kan iedereen begeleiden die aan het werk is of graag wil gaan werken. Hij helpt je op weg met zowel je professionele als persoonlijke ontwikkeling binnen je loopbaan. Je leert waar jouw passie ligt, wat je kernkwaliteiten zijn en hoe je kan werken aan een gezond zelfvertrouwen. Door actief aan de slag te gaan met de keuzes en twijfels die je hebt ontdek je wat je energie geeft en waar je je energie zo goed mogelijk voor in kan zetten.

Stop met twijfelen en neem een loopbaancoach!

Neem zelf de regie in je loopbaan door met loopbaancoach Deil Jenk Stronks aan de slag te gaan. Jenk Stronks richtte in 2003 Bureau Inspiratie op om medewerkers en organisaties te begeleiden bij het bepalen en uitvoeren van een nieuwe koers. Dit deed hij als verandercoach, loopbaan- en outplacementbegeleider, adviseur en trainer.

loopbaancoach Deil