Online loopbaantraject

Een Nederlander werkt ongeveer veertig jaar. Dit wordt alleen maar meer doordat mensen gemiddeld steeds ouder worden en daardoor de AOW-leeftijd mee omhoog schuift. Dan wil je wel dat je tevreden bent met wat je doet. Twijfel je over je werk? Zoek je meer uitdaging of wil je wellicht een carrièreswitch maken? Dan is een loopbaantraject de oplossing! 

Wat houdt een loopbaantraject in?

In een loopbaantraject word je door een loopbaancoach begeleid. Hij helpt je antwoord te krijgen op vragen als: Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Waar haal ik plezier uit? Een loopbaanadviseur of -coach kan je helpen om deze vragen te beantwoorden. Hierdoor krijg je inzicht in wat jij wil voor de toekomst van je carrière. Welke opties er zijn en wat het beste past bij wat jij wil. 

Voor wie is een loopbaantraject nuttig?

Er zijn veel redenen waarom een loopbaantraject nuttig voor je kan zijn. In het loopbaantraject word je op weg geholpen met je professionele en persoonlijke ontwikkeling binnen je loopbaan. Een loopbaancoach kan iedereen begeleiden die aan het werk is of graag wil gaan werken. Bijvoorbeeld wanneer je bent ontslagen en/of een nieuwe weg in wil slaan. Wanneer je een baan hebt en je carrièrekansen wil overwegen. Mogelijk zit je niet goed op je plek of wil je voor jezelf beginnen. Het is dus in elke fase van je loopbaan nuttig om een traject in te gaan.

Online loopbaantraject

Aangezien de meeste mensen thuiswerken vanwege het coronavirus kun je ook online aan je loopbaan werken. Loopbaan in 1 dag kan vanuit elke locatie gevolgd worden met de OnlineCoach

Loopbaan in 1 dag

Je volgt met Loopbaan in 1 dag een inspirerend onderzoeksprogramma met verrassend heldere uitkomsten. We helpen met advies zodat je zelfstandig de keuzes maakt die voor jou van belang zijn. Je leert waar jouw passie ligt, wat je kernkwaliteiten zijn en hoe je kan werken aan een gezond zelfvertrouwen. Door actief aan de slag te gaan met de keuzes en twijfels die je hebt ontdek je wat je energie geeft en waar je je energie zo goed mogelijk voor in kan zetten.

Wil jij beginnen aan een loopbaantraject? Of twijfel je nog of dit iets voor jou is? Neem dan vrijblijvend contact op!