Zit u goed waar u zit? Doe De Carrière – Check!

shutterstock_5590114-202x300
Uw carrière bestaat uit verschillende stappen. Soms binnen een en hetzelfde bedrijf, vaak bij meerdere. Vaak een stap omhoog: meer verantwoordelijkheid, leidinggeven, meer budgetverantwoordelijkheid. Soms een zijstap omdat het goed is eens ‘uit te rollen’ en soms zelfs een stap terug, om weer tot rust te komen. Wanneer welke stap wordt gezet is van verschillende aspecten afhankelijk. Kijkt u eens terug: hoeveel invloed had u zelf op uw carrière – stappen tot nu toe? En wat zette u ertoe aan om wel of niet in beweging te komen? Hoe vaak was u het zelf die initiatief nam? Hoe vaak werd u gevraagd of naar voren geduwd? Hoe vaak moest u met de vuist op tafel slaan en het afdwingen? En hoe vaak lag het buiten uw macht? En dan: pakte het altijd goed uit? Of ook weleens verkeerd?
Wij zijn van mening dat een carrière – check op het juiste moment leidt tot de juiste carrière – stappen op de langere termijn. Wees er op tijd bij. Voorkom ‘last minute – choice’, met alle gevolgen van dien. Weloverwogen en onderbouwd een vervolgstap maken in uw carrière leidt tot een breder fundament voor een succesvolle toekomst. Doe ook De Carrière-check en maak een afspraak.

Wat is ‘De Carrière – Check’

De Carrière – Check bestaat uit een digitale vragenlijst en een persoonlijk gesprek van 3,5 uur. In dit gesprek wordt samen met u uw carrière – perspectief ge-analyseerd en zo nodig bijgesteld. U krijgt handvatten om uw innerlijk leiderschap te versterken om uw doelen (die aan de hand van gerichte oefeningen helder worden) te realiseren. U gaat naar huis met een scherp geformuleerde focus op de toekomst.

Het complete pakket ‘De Carrière – Check’ is beschikbaar voor €495,- excl. btw. Voor een afspraak kunt u nu direct contact met ons opnemen!
Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op (0345) 778797.

info@bureau-inspiratie.nl

Wat klanten hierover zeggen (ter inzage)

‘Ik had niet gedacht dat ik zo snel antwoord op mijn twijfels zou kunnen krijgen. Ongelofelijk! Een messcherp verhaal!’ J. G. uit D.

‘Fijn dat ik die Carrière-check deed! Het gesprek met mijn baas leverde door mijn eigen stelligheid meteen resultaat!’ H. v. B . uit U.

‘Ik kom om de 4 a 5 jaar bij Bureau Inspiratie voor een loopbaangesprek of nu dan voor een Carrière-check. Het helpt me om goed op koers te blijven en dat tegen beperkte kosten!’
‘Die brug bij Culemborg ging ik graag over (ik kom helemaal uit Sneek) om die check te doen voor mijn carrière. Het gaf zoveel input! Ik wist het eigenlijk al wel, maar was teveel met andere dingen bezig waardoor ik maar op mijn oude werk bleef focussen. Goed dat mijn carrière weer is afgestoft’ W. v.d. H uit S.

‘In mijn geval leverde De Carrière-check op dat ik, terwijl ik dacht dat ik nog een aantal jaren moest werken, er gewoon mee kon stoppen. Dat was een onverwachts inzicht! Nu kan ik eindelijk doen wat ik altijd al wilde: gaan reizen naar mijn kinderen’. L.S. uit E.

‘Wij hebben onze zoon naar Bureau Inspiratie in Culemborg gestuurd omdat hij echt niet meer gemotiveerd was wist wat voor zijn studie. Hij heeft toen een Carrière-check gedaan bij Jenk Stronks en dat had onvoorstelbaar goed resultaat. Met dank aan Jenk!’ E. en M. v.d. W. uit C.