Reviews

Een krappe twee jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met jou. Toen we een aantal weken later afscheid namen was ik heel wat inzichten rijker en wist ik wat ik wilde met mijn carierre, of beter gezegd, met mijn leven. Door de inzichten die ik verkregen had wist ik wat belangrijk en goed voor mij was waardoor het oneindig veel eenvoudiger is om beslissingen te nemen.

Het resultaat van die beslissingen is dat ik op dit moment mijn kantoorbaan afgebouwd heb van vijf dagen per week naar drie dagen. De andere dagen vul ik met het bekappen van paarden. Ik besla geen paarden. Het hoefijzer is er meestal voor het gemak van de mens en niet voor het gemak van het paard. Ik onderhoud alleen de hoeven van paarden die op blote voeten lopen en adviseer hun eigenaren daarin. Ik zal je verder niet vervelen met allerlei theorien maar ik vind het geweldig interessant.

Extra bijzonder, ik ben afgelopen zaterdag geslaagd voor mijn examen ‘hoefbekapper’. Voor het eerst in mijn leven heb ik een opleiding ook werkelijk afgemaakt. Over twee maanden start ik een met andere opleiding zodat ik paarden nog beter kan begeleiden in hun gezondheid. Als ik klaar ben met die opleiding verwacht ik mijn kantoorbaan helemaal vaarwel te kunnen zeggen.

Ik weet dat ik op de goede weg zit en ik geniet volop. Heel, heel erg bedankt voor het helpen vinden van mijn weg Jenk!

Irene Talsma

Loopbaanadvies met inzicht en integriteit. Een prettige sparringpartner, die mij een spiegel voorhield en mij hiermee verder bracht. 

S. de V.

Een betrokken en deskundige coach. Denkt buiten de gebaande paden zonder de realiteit uit het oog te verliezen. Vage ideeën en gedachten praktisch omgezet in concrete actiepunten.

Sandra Rientjes

Jenk is direct in zijn communicatie, heeft een positieve insteek en stuurt medewerkers op hun eigen verantwoordelijkheid. Dat wordt gewaardeerd.

Lonneke Koelma- Deltenre, hoofd P & O


Een goede en fijne gesprekspartner. Denkt buiten de geijkte kaders en zo ben ik geholpen om op een creatieve wijze zaken aan te pakken.

Manon ten Hoove


Bijzonder positief en inspirerend. Door zijn aanpak weet hij vaak een doorbraak te bereiken bij mensen die zijn vastgelopen of geen alternatieven zien.
Vanaf 2003 tot nu zo’n 90 medewerkers van Natuur en Milieu individueel begeleid met coaching, loopbaanbegeleiding en outplacement. En met veel succes.

Barbara Klem Hoofd afdeling P & O


Begeleidde op professionele wijze leidinggevenden uit het MKB in het vinden van oplossingen voor managementvraagstukken, personele problemen en strategievragen.
Opende MKB managers de ogen in de workshop ‘Bedrijfsproblemen bij de kern aanpakken’. Bood deelnemers inzicht in hun blinde vlek en gaf tools om hiermee om te gaan.

Albert Lusseveld, Senior beleidsadviseur Syntens


A very knowledgeable coach with a high integrity. Provides both employer as coachee with clear insights and manages to create breakthroughs that lead to more effective working behavior and better performance.

Robert Knoester, Genmab 

Dilemmacoaching

Sinds mijn ervaring met dilemmacoaching:

  • heb ik een keuze weten te maken voor medicijnen tegen suikerziekte
  • heb ik gekozen om naar een andere uitgever te gaan
  • ben ik voor mezelf begonnen
  • heb ik een ander huis gekocht
  • heb ik na 15 jaar mijn broer weer bezocht
  • ben ik uit de WAO gekomen

Carrière Check

‘Ik had niet gedacht dat ik zo snel antwoord op mijn twijfels zou kunnen krijgen. Ongelofelijk! Een messcherp verhaal!’ J. G. uit D.

‘Fijn dat ik die Carrière-check deed! Het gesprek met mijn baas leverde door mijn eigen stelligheid meteen resultaat!’ H. v. B . uit U.

‘Ik kom om de 4 a 5 jaar bij Bureau Inspiratie voor een loopbaangesprek of nu dan voor een Carrière Check. Het helpt me om goed op koers te blijven en dat tegen beperkte kosten!’
‘Die brug bij Culemborg ging ik graag over (ik kom helemaal uit Sneek) om die check te doen voor mijn carrière. Het gaf zoveel input! Ik wist het eigenlijk al wel, maar was teveel met andere dingen bezig waardoor ik maar op mijn oude werk bleef focussen. Goed dat mijn carrière weer is afgestoft’ W. v.d. H uit S.

‘In mijn geval leverde De Carrière-check op dat ik, terwijl ik dacht dat ik nog een aantal jaren moest werken, er gewoon mee kon stoppen. Dat was een onverwachts inzicht! Nu kan ik eindelijk doen wat ik altijd al wilde: gaan reizen naar mijn kinderen’. L.S. uit E.

‘Wij hebben onze zoon naar Bureau Inspiratie in Culemborg gestuurd omdat hij echt niet meer gemotiveerd was wist wat voor zijn studie. Hij heeft toen een Carrière-check gedaan bij Jenk Stronks en dat had onvoorstelbaar goed resultaat. Met dank aan Jenk!’ E. en M. v.d. W. uit C.