Coaching & Advies

Loopbaancoaching

Ga je met tegenzin naar je werk? Wil je van baan veranderen, maar weet je niet hoe? Volg dan een loopbaantraject en hou je eigen functioneren tegen het licht. Loopbaancoaching zorgt er voor dat je medewerkers op de juiste plek zitten. Dat maakt je organisatie dynamisch en succesvol. Lees meer

Loopbaan in 1 dag

Wil je verandering in je werk en heb je het een en ander al scherp? In het sneltraject ‘Loopbaan in 1 dag’ kun je alles nog eens op een rijtje zetten, in een kort en compleet traject. Je kunt op korte termijn beginnen.

HR-advies

Bedrijfsdilemma’s vragen om een adequate en duurzame aanpak. Waarbij de oplossingen op de lange termijn werken. Een goede analyse zorgt voor een helder zicht op de knelpunten. Bureau Inspiratie helpt met analyse en uitvoering. Meer informatie

Reïntegratiebureau

Begeleiding van medewerkers op het gebied van Spoor 1 en Spoor 2 (sinds 2003).

Personal Coaching

Individuele begeleiding leidt tot hogere effectiviteit als het gaat om gedragsverandering. Van onbewust onbekwaam, naar bewust onbekwaam gedrag is de 1e stap. Van bewust onbekwaam naar bewust bekwaam gedrag gaat sneller met individuele en aandachtige coaching. Kies voor resultaat, kies voor Personal Coaching van Bureau Inspiratie. Vraag naar referenties.

Outplacement

Jouw ontslag biedt nieuwe kansen! Als je gedwongen moet vertrekken uit je huidige baan, maak dan gebruik van onze begeleiding. Je wilt toch snel weer gemotiveerd aan het werk? Ongetwijfeld kom je er beter uit als je je talenten beter benut.
Hoe werkt dat?

Dilemmacoaching®

Komt je er niet uit? Kun je geen keuze maken? Dringt de tijd? Dilemmacoaching® helpt je om snel de juiste besluiten te nemen.