Coaching & Advies

Loopbaancoaching

Gaat u met tegenzin naar uw werk? Wilt u van baan veranderen, maar weet u niet hoe? Volg een loopbaantraject en houdt uw eigen functioneren tegen het licht. Loopbaancoaching zorgt er voor dat uw medewerkers op de juiste plek zitten. Dat maakt uw organisatie dynamisch en succesvol. Lees meer

Mijn loopbaantraject in één dag

U wilt verandering in uw werk? En u heeft al het een en ander scherp? In het speedtraject ‘Mijn loopbaantraject in één dag’ kunt u alles nog eens op een rijtje zetten, in een kort en compleet traject. U kunt op korte termijn beginnen.

HR-advies

Bedrijfsdilemma’s vragen om een adequate en duurzame aanpak. Waarbij de oplossingen op de lange termijn werken. Een goede analyse zorgt voor een helder zicht op de knelpunten. Bureau Inspiratie helpt met analyse en uitvoering. Meer informatie

Personal Coaching

Individuele begeleiding leidt tot hogere effectiviteit als het gaat om gedragsverandering. Van onbewust onbekwaam, naar bewust onbekwaam gedrag is de 1e stap. Van bewust onbekwaam naar bewust bekwaam gedrag gaat sneller met individuele en aandachtige coaching. Kies voor resultaat, kies voor Personal Coaching van Bureau Inspiratie. Vraag naar referenties.

Outplacement

Uw ontslag biedt nieuwe kansen! Als u gedwongen moet vertrekken uit uw huidige baan, maak dan gebruik van onze begeleiding. U wilt toch snel weer gemotiveerd aan het werk? Ongetwijfeld komt u er beter uit nu u meer van uw talenten gebruik gaat maken.
Hoe werkt dat?

Dilemmacoaching®

Komt u er niet uit? Bent u besluiteloos? Dringt de tijd? Dilemmacoaching® helpt een snel en duurzaam besluit te nemen.