Lessen in de Stadswerkplaats

Elke maand houdt Bureau Inspiratie interactieve lezingen over diverse onderwerpen rondom werk in de stadswerkplaats in Culemborg: ’Lessen van de Loopbaanschool’. 14 november vond de tweede editie van deze terugkerende activiteit plaats. In de sfeervolle omgeving van de Stadswerkplaats introduceerde Jenk Stronks van Bureau Inspiratie de deelnemers over waarden en normen. Wat zijn jouw waarden en normen en hoe hebben die je denken en handelen beïnvloed en wat betekent dit voor je huidige werk?

Door de kleinschalige opzet van de avond was er ruimte voor persoonlijke verhalen en vragen. De open sfeer werd door iedereen gewaardeerd en de avond was een succes.

Hieronder een kort videoverslag over de avond. De volgende editie van ‘Lessen van de Loopbaanschool’ is op 19 december. dan zal het thema zijn: ‘Vastgeroest in je baan; tijd voor wat anders! (maar wat?)’. Iedereen is van harte uitgenodigd, de kosten van de avond bedragen 10 euro en aanmelden kan via mail: merel.claus@bureau-inspiratie.nl.